22 січня 2024 10:28

Іспанська преса підсумувала феєрію Довбика і Циганкова з "Севільєю": якими словами описали чотири голи українців

Фото - ua.depositphotos.com


Жирона розгромила Севілью, а Артем Довбик разом з Віктором Циганковим забили чотири голи. Іспанські ЗМІ прокоментували виступ українських футболістів.


У неділю, 21 січня, Жирона вдома впевнено обіграла Севілью із рахунком 5:1 у матчі 21-го туру чемпіонату Іспанії.

Артем Довбик та вінгер Віктор Циганков вийшли у стартовому складі та відзначились хет-тріком і голом відповідно, зігравши 66 та 73 хвилини.

Відео голів українців дивіться в нашому телеграм-каналі


Місцева преса оцінила неймовірний виступ зірок збірної України.


L'Esportiu de Catalunya


Циганков – діамант:


«Хоча головна небезпека Жирони виходила з лівого флангу Савіо, гра українця також була дуже хорошою. Він дуже добре ладнав з Яном Коуто і знайшов приз за хорошу гру, зробивши рахунок 4:1».


Довбик – Пічічі:

«Українець видав неймовірний концерт ефективності. Всього за шість хвилин з 13-ї по 19-ту він забив три голи, які довели лік його м'ячів до 14 в сезоні, що більше, ніж у Таті Кастельяноса (ексфорвард Жирони).


У нього немає даху, ніхто не наважується його зупинити».

Mundo Deportivo

Циганков – конструктор:


«Український вінгер завжди швидко підключався до атаки та створював небезпечні моменти. Був життєво важливий у відборі м'ячів. Він забив четвертий гол Жирони на 56-й хвилині з вбивчої передачі Савіо, яку завершив досконало».


Довбик – зірковий:

«Він зробив швидкий хет-трик і вивів Жирону на шлях до перемоги. Артем відповів всього за дві хвилини на перший гол Ісаака Ромеро, зрівнявши рахунок після чудової передачі від Савіо.


Він забив ще раз на 15-й хвилині і ще раз на 19-й з неймовірним контролем і ударом точно під праву стійку. Перед матчем він отримав нагороду «Гравець місяця EA Sports LaLiga» за грудень».

Sport


Циганков – опортуніст:


«Далекий від чудових виступів, які він показав у попередніх матчах, українець дуже уважно проштовхнув м'яч після асисту Савіо та забив четвертий гол для господарів поля».


Довбик – магічний:

«Він чітко розуміє, що повинен зробити свій внесок і блискуче виконав свою роль. Нападник оформив свій перший хет-трик за Жирону. Він найкращий бомбардир Ла Ліги з 14 голами (разом з Джудом Беллінгемом)».


AS


Циганков:


«Гол Циганкова, як і м'яч Стуані, став вишенькою на торті цього розгрому».


Довбик:


«Севілья впоралася у перші 10 хвилин і відкрила рахунок, а потім її збила вантажівка, за кермом якої був Довбик. Коли Савіо почав «танцювати», а Довбик забивати, все змінилося».