21 січня 2024 09:59

"Дозволив Едегору та Хавертцу процвітати": реакція англійських ЗМІ на повернення Зінченка у матчі "Арсенал" – "Крістал Пелас"

Український захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко у поєдинку 21-го туру англійської Прем'єр-ліги вперше за два матчі нарешті з'явився на полі. Й одразу у стартовому складі команди Мікеля Артети, яка після серії з трьох поєдинків без перемог в АПЛ, нарешті здобула повноцінні три очки, розшматувавши Крістал Пелас (5:0).


Сайт Sport-express.ua провів раноквий моніторинг британських ЗМІ, виокремивши написане про Олександра Зінченка.


Football London – 7/10


«Схоже, що перерва пішла йому на користь. Був набагато зібраніший у своїх передачах,. Його пас Троссарду в першому таймі дійсно привернув увагу».


Goal – 7/10


«Завжди задіяний у грі. Артета буде радий його поверненню після перерви, пов'язаної з травмою».


Pain in the Аrsenal –7/10


«Арсенал, безсумнівно, будував свої атаки з участю Зінченка, і українець час від часу підключався до атак, коли йому давали простір для проходу. Рідко тестувався в обороні».


Standard – 7/10


«Повернувся до складу після відновлення після травми. Спокійно володів м'ячем, але також добре захищався, коли Пелес намагався атакувати його ворота з повітря».


The Sun – 8/10


«Після повернення після травми він не пройшов перевірку в захисті, але при хорошій грі він може багато чого дати Арсеналу. Його переміщення в центр півзахисту дозволило Райсу, Едегору та Хаверцу процвітати».


Після 21-го туру Арсенал знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 43 очок.