19 січня 2024 22:35

Екс-зірка "Динамо" зацікавив гранда європейського чемпіонату

Один з грандів грецької Суперліги Олімпіакос має намір підсилити власний центр захисту двома гравцями.


За інформацією Gazzetta.gr, мова йде про оборонця сербської Црвени Звезди Александра Драговича та захисника Порту Давіда Карму.


Обидва гравці пов’язані контрактом зі своїми клубами, але Олімпіакос шукає варіанти, щоб негайно оформити їхні трансфери.


Щодо Карму греки вже мають домовленість з Порту про оренду гравця з правом викупу, але португальський клуб не планує розлучатися з ним, поки не визначиться із заміною.


Також повідомляється, що Драгович має великий попит серед клубів інших закордонних чемпіонатів, зокрема Туреччини. Раніше з'являлася інформація про інтерес до захисника з боку турецького Бешикташу.


Нагадаємо, що свого часу Олімпіакос (1990-1993) очолював відомий український тренер Олег Блохін. Разом з червоно-білими фахівець вигравав Кубок та Суперкубок Греції у 1992 році.


У травні минулого року повідомлялося, що тодішній головний тренер еміратського Аль-Айну Сергій Ребров міг очолити Олімпіакос. У підсумку спеціаліст пристав на пропозицію очолити національну збірну України.


Драгович цього сезону провів 25 матчів за Црвену Звезду, забив один гол та оформив два асисти.


Контракт 32-річного оборонця з сербським клубом чинний до 30 червня 2024 року.


Александар виступав за Динамо з 2013 по 2016 рр. під керівництвом Блохіна і Реброва: 111 матчів, два голи.


Олімпіакос наразі займає четверте місце у Суперлізі (35 очок, шість балів відставання від лідируючого ПАОКа). Клуб є рекордсменом Греції за кількістю виграних чемпіонств (47).