17 січня 2024 15:41

В'ячеслав ФРІДМАН: "У разі переходу Русола до "Карпат" його місце займе Срна"

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман жартома прокоментував інформацію Tribuna.com, що виконавчий директор дніпровського клубу Андрій Русол має перейти до «Карпат».

– Русол зараз не в офісі, тож відповім йому через пресу. Мені вже набридло вмовляти його нікуди не переходити. Нехай іде, куди хоче. У нас є домовленість, що у разі переходу Русола до «Карпат» його місце займе Даріо Срна. Тож «Дніпро-1» нічого не втратить.


А якщо серйозно, то відповім так. Будь-який жарт хороший, якщо його вимовляють один раз. Якщо жартують двічі, маю на увазі ситуацію з Русолом, це вже моветон, або як кажуть у народі: Баден-Баден. Якщо Трибуна хоче перетворитися на жовту пресу, то своє завдання вона виконує чудово і йде до цього семимильними кроками.

– Також Трибуна писала, що до «Карпат» повинні перейти деякі співробітники адміністративного штабу «Дніпра-1».


- Ніхто нікуди не йде.


– Але ваш колишній співробітник Гліб Корнієнко працює у «Карпатах». Аж раптом переманити вирішив?


– Гліб Корнієнко не втік від нас до «Карпат», просто у нас із ним закінчився період співпраці. Ми його припинили за взаємною домовленістю. Корнієнко – менеджер, який фізично перебуває у Бразилії та пропонує місцевих гравців. Нехай «Карпатам» пропонує бразильців, нам поки що не потрібно.

- А скільки б ви оцінили Русола, якщо який-небудь клуб його захоче переманити?


– Як можна оцінити людину, яка є засновником та акціонером клубу? Русол не може працювати в іншому клубі та залишатися акціонером «Дніпра-1». Якщо без образ порівнювати працівників із товаром, то Русол – це товар, який не продається.

– Кому вигідно поширювати недостовірну інформацію про Русоля та навіщо?


– Думаю, це вигідно клубам-конкурентам «Дніпра-1», а кому саме – нам нецікаво з'ясовувати. Схоже, нас бояться, а це вже щось говорить. Отже, ми йдемо правильним шляхом, - сказав Фрідман.