13 січня 2024 22:40

Італійська преса підсумувала враження від останньої гри Малиновського: журналісти зійшлися на одній думці

У суботу, 13 січня, Дженоа на своєму полі зіграла внічию із рахунком 0:0 проти Торіно у поєдинку 20-го туру чемпіонату Італії.


Український хавбек Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі та провів на полі усі 90 хвилин хвилин, отримавши жовту картку під кінець матчу.


Місцеві ЗМІ прокоментували перформанс півзахисника збірної України та виставили йому оцінки. Всі журналісти відмітили коронні удари Руслана лівою.


OA Calcio – 6/10


«Якщо суперники дають йому кілька метрів, завжди є ризик, що він може скомбінувати щось нестандартне. Сьогодні він також наблизився до подвигу з 25 метрів, підтвердивши, що є одним з найкращих снайперів чемпіонату. У всьому іншому йому трохи не вистачає».


Calciomercato.com – 6,5/10


«Кілька разів він намагався забити і був близьким на початку та в кінці. Коли він розуміє, що сьогодні не день для магії, він відкладає рапіру, щоб витягти шаблю з піхов».


TUTTOmercatoWEB.com – 6,5/10


«Його удар з лівої ноги завжди небезпечний, і Мілінкович-Савіч (голкіпер Торіно) це добре знає, відбивши небезпечний удар в першому таймі. Він запалює гру червоно-синіх своєю якістю, до якої варто повернутися у фазі підбору».


Pianeta Genoa 1983 – 6/10


«Він прагнув бити зі своєї лівою і виграв індивідуальну дуель у Самуеля Річчі. Розумна інтерпретація ролі флангового півзахисника».


Genoa News 1983 – 6/10


«Він намагався бити здалеку, але не дуже вдало. Можливо, від нього можна було б очікувати більшого, але слід підкреслити його чудову роботу в підкатах».


GenovaToday – 6.5/10


«Він своєю лівою ногою створював єдині реальні шанси червоно-синіх, шкода, що Мілінкович Савіч був насторожі в обох випадках».


Наразі Дженоа посідає 12 місце в турнірній таблиці Серії А, маючи 22 бали.


Малиновський виступає у складі генуезців на правах оренди з Марселя з можливістю викупу.


Контракт українця з французьким клубом розрахований до 30 червня 2026 року.


В цьому сезоні Руслан зіграв у 19 поєдинках, забив два голи і віддав два асисти.


В наступному матчі 21 січня Дженоа на виїзді зіграє проти Салернітани.