11 січня 2024 18:52

Караваєв побував на хокеї та отримав пам'ятний подарунок

У вчорашньому матчі favbet ліги у Київському Палаці спорту проти «Сокола» Херсон «Дніпро» підтримали футболіста київського «Динамо» та збірної України Олександра Караваєва.

Сашко народився у Херсоні, а в дитинстві навіть намагався грати у хокей у рідному місті.

«Хокеєм вболiвав мій тато, пізніше у дитячому колективі «Unix» одягнув ковзани я», - каже Караваєв. - Поруч із нашою групою був найталановитіший серед нас Іван Павлишин. Він тоді і за збірну України виступав і виступав за кордоном. А я пішов із хокею і так виявилося, що досі не був на справжньому хокейному матчі. І сюди потрапила, можна сказати, випадково. Декілька тижнів тому був в Одесі. Там мене дізнався лікар "Дніпро" (Олександр Радкевич - прим.). Підійшов, привітав, запросив на хокей. Збирався підтримати команду рідного міста ще під час останніх матчів із «Тризубом» у Київському Палаці спорту. Але дістався туди лише зараз. І я не шкодую про це. Цікаво спостерігати як грають Дніпро та Сокіл.


Вже після матчу Олександр зустрівся зі своїм тезком, наставником «Дніпра» Олександром Бобкіним, а також лідерами клубу Євгеном Грищенком та Микитою Васильєвим, які подарували відомому футболістові «розу».