10 січня 2024 11:14

Джерело: Клуб першої ліги відмовився від вихованця "Динамо"

Як стало відомо Sport.ua, за підсумками передноворічного збору тренерський штаб бузівської «Ниви» ухвалив рішення не продовжувати співпрацю з 36-річним центральним півзахисником Денисом Скепським.


Поки не вирішено питання з тим, чи залишиться Скепський у «Кудрівці», кольори якої він захищав в осінній частині сезону, але в «Ниві» футболіста не буде.

Минулого сезону Денис Скепський у складі «Ниви» з Бузової став чемпіоном Другої ліги. Влітку він перейшов до «Кудрівки», за яку провів 19 офіційних матчів і забив 3 м'ячі.

Раніше Скепський пограв за молодіжні команди київського «Динамо», запорізький «Металург», «Десну», «Полтаву», «Черкаський Дніпро», «Миколаїв», «Полісся» і «Вікторію». Також він виступав за команди трьох країн ближнього зарубіжжя, зокрема московські «динамо» і «торпедо» (у росії уродженець Чернігова грав до 2014 року).

Бузівська «Нива» в грудні змінила власника і тренерський штаб. Навесні команда зіграє в групі «Чемпіонська» Першої ліги, де наразі посідає 9-те місце з 27 очками.