6 січня 2024 23:42

Мічел Санчес: "Жирона" не зобов’язана виграти ні чемпіонат, ні Кубок, але у нас є надія зайти дуже далеко"

Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував перемогу над «Ельче» (2:0) в 1/16 фіналу Кубка Іспанії.


«Я задоволений, тому що ми грали з дуже складним суперником, який розпочав матч набагато краще за нас.


Я щасливий, тому що ми вийшли в наступний раунд, а це дуже важливий виклик. Ми можемо дивитися на це змагання з оптимізмом. Побачимо, кого ми отримаємо в наступному раунді. Хоча й багато чого може статися в грі, ми будемо продовжувати з позитивною енергією та великим ентузіазмом.


Мені все одно, хто буде нашим наступним суперником в Кубку, тому що один матч буде важким для всіх. Хоча я хотів би, щоб ми зіграли вдома, тому що вболівальники також заслуговують на домашню гру. І нам було б добре грати за підтримки фанів.


Багато людей люблять перемагати і мало хто любить програвати. Ми повинні продовжувати бути скромними.


Нам не потрібно думати тільки про змагання, ми повинні грати гру за грою і дивитися, як далеко ми можемо зайти в Кубку, а в Ла Лізі продовжувати лінію, на якій ми зараз.


Я не думаю, що участь у двох змаганнях обтяжить нас. У жодному з них ми не зобов’язані бути чемпіонами, але у нас є надія зайти дуже далеко. Завдання полягає в тому, щоб мати безперервність, щоб бути в змозі досягти цього. Нумо насолоджуватися.


Ми бачимо «Реал», «Барсу» та «Атлетіко», це команди, створені для того, щоб перемагати щодня, у них є такий попит, а у нас його немає. Кубок нам подобається, і він дає нам можливість у двох відбіркових раундах потрапити до півфіналу», - сказав Мічел.