5 січня 2024 17:39

Тен Хага не звільнять із МЮ, якщо не буде особливо плачевних результатів. Реткліфф хоче проаналізувати ситуацію в клубі до рішень щодо тренера

Ерік тен Хаг заручився підтримкою Джима Реткліффа.

Як пише The Guardian, у найближчому майбутньому тренер «Манчестер Юнайтед» перебуває в повній безпеці, якщо тільки команда не видасть серію особливо плачевних результатів, тому що Джим Реткліфф і Дейв Брейлсфорд, який взяв на себе контроль над трансферною політикою, для початку хочуть розібратися в те, що потрібно для змін у клубі. Це їхній найближчий пріоритет.


Насамперед Реткліфф та Брейлсфорд планують проаналізувати склад, а також керівництво та персонал, структуру клубу та те, як доходи інвестуються в команду. Вони хочуть зрозуміти, як реалізувати свої амбіції та знову зробити «Юнайтед» чемпіоном Англії та Європи.


Тільки після масштабного аналізу будуть рішення про майбутнє тен Хага, якщо тільки команда не зіткнеться з низкою невдалих результатів.

Раніше тен Хаг та Реткліфф вперше поспілкувалися особисто. Тренер оцінив зустріч позитивно: «Ми на одній хвилі з багатьох питань. Спрацюємось, думаю».


«Манчестер Юнайтед» посідає 8-е місце у таблиці АПЛ, набравши 31 очко у 20 матчах. Клуб уже вилетів із Ліги чемпіонів та Кубка англійської ліги.