5 січня 2024 09:18
2

"Тимощук вже виїхав з Росії і живе в іншій країні". Американський тренер захищає зрадника України

Денніс Люкенс, який отримував тренерську ліцензію UEFA Pro разом з колишнім капітаном донецького Шахтаря, зрадником України Анатолієм Тимощуком (у березні 2017 року, – прим. «УФ»), щиро розповів про своє ставлення до колаборанта.


«Як ставлюся до того, що Тимощук після початку повномасштабного вторгнення залишився в росії? Тимощук і до війни був у росії, грав за Зеніт. У нього російська дружина і російські діти. Відносини між росією та Україною були хорошими до війни.

Війна застала його там. Що він мав робити? Вийти на вулицю і протестувати проти Путіна? Його б одразу заарештували і посадили до в'язниці».

Американець не лише захищає Тимощука, а й переживає за нього, бо ж бідолаха-сепаратист втратив через зраду батьківщині свої титули в Україні.

«Ми з ним товаришуємо, але не близько. Я спілкувався з ним кілька днів тому. Він опинився в дуже складній ситуації.

Я бажаю йому тільки добра. Він втратив все в Україні, репутацію та свої регалії, і, як я розумію, залишив все в росії».

Люкенс навіть ледь не допоміг Тимощуку, який окрім того, що зрадник, виявляється ще й боягуз, втекти з росії до Європи.

«Наскільки я розумію, Тимощук вже виїхав з росії і живе в іншій країні. Я не хотів би опинитись на його місці. Він казав мені, що він українець і любить Україну.

Я навіть намагався допомогти виїхати йому з сім’єю до Ірландії. Він сказав мені, що хоче виїхати з росії. Він застряг в рф ще до війни і не міг висловитися через страх бути заарештованим і засудженим до 15 років ув'язнення». – розповів Люкенс в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».
І ось так буде бігати до кінця свого нікчемного життя.
Бажаю цьому чорту, манкурту-ренегату, щоб його гнали обісцяними ганчірками з місцини куди він переїхав і де б він мав намір сховатися!

Амінь!