3 січня 2024 20:06

Ібрахім Кане – про Малі: "Стільки футболок і речей подарував, що вже не дивуюсь, коли по вулиці йде незнайома людина в одязі "Ворскли"

Півзахисник «Ворскли» Ібрахім Кане поспілкувався з клубною пресслужбою у відпустці.


— Як підтримуєш форму?


— Кожен з нас має індивідуальний план підготовки до сезону, необхідно його дотримуватися. Я ніколи не мав проблем із зайвою вагою, але пробіжки зранку і ввечері, заняття в тренажерці майже щодня.


Прокидатися доводиться рано, поки температура повітря дозволяє попрацювати собі в задоволення. У мене в Бамако багато друзів, є й ті, з ким колись починали разом займатися футболом. Тому компанію для занять спортом знайти взагалі не проблема.


— То бренд «Ворскли» в Малі відомий?


— Я стільки ігрових футболок і тренувальних речей подарував, що вже й не дивуюсь, коли по вулиці йде зовсім не знайома мені людина у брендованому одязі «Ворскли». Буває, кажу «Привіт, де взяв?».


— Які завдання ставиш перед собою на 2024 рік?


— Хочеться максимум користі приносити «Ворсклі». Певен, ми спробуємо повторити історичне досягнення в розіграші Кубка України, та й в чемпіонаті потрібно надолужувати згаяне.


Що ж до мене, прагнутиму своїми виступами знову привернути увагу тренерів національної збірної Малі. Україні та всім людям зичу миру і злагоди, — сказав Кане.


У чемпіонаті команда йде на 7-му місці, відстаючи від зони єврокубків на 8 балів.


У кубку «Ворскла» пробилася до півфіналу разом з «Шахтарем», «Поліссям» та «Чорноморцем».