3 січня 2024 13:44

Артета хоче, щоб "Арсенал" взяв фулбека, опорника та форварда. Це складно через фінансові обмеження та специфіку ринку.

Мікель Артета вважає, що Арсеналу потрібно посилити три позиції.


За інформацією The Times, головний тренер лондонського клубу хотів би отримати групу новачків, а саме фулбека, опорного півзахисника та нападника. Задовольнити запити Артети складно через фінансові обмеження та специфіку ринку в середині сезону.


"Арсенал" шукав форварда топ-рівня. Але через відсутність доступних варіантів і у світлі фінансових можливостей клубу підписання нападника, швидше за все, відбудеться лише влітку. Ситуація може змінитися, якщо в січні клуб отримає хорошу пропозицію щодо Едді Нкетіа.


Арсеналу подобається Айвен Тоуні, але оформити угоду буде надзвичайно важко. Продаж форварда здається Брентфорду великим ризиком, навіть якщо компенсація відповідатиме запитам на рівні 80 мільйонів фунтів.


Арсеналу вже довгий час подобається Віктор Осімхен. Але цей нападник нещодавно уклав новий контракт із «Наполі». Угода розрахована до літа 2026 року, і в ній обумовлено відступні, сума яких перевищує 100 мільйонів фунтів. З «Наполі» важко домовлятися, до того ж «Арсеналу» довелося б зіткнутися з конкуренцією з боку «Челсі» у суперечці за Осімхена.


Ще один варіант, що розглядається «канонірами» – найкращий бомбардир «Фейєноорда» Сантьяго Хіменес.


"Арсенал" готовий відпустити в інший клуб Томаса Парті. Якщо вдасться знайти відповідного опорного півзахисника, Деклан Райс зможе повернутися до ролі «вісімки».