30 грудня 2023 17:34

Почеттіно: "Перемога над "Лутоном" – тип отримання результату, коли треба, щоб усі в команді билися один за одного"

Головний тренер "Челсі" Маурісіо Почеттіно прокоментував перемогу над "Лутоном" (3:2) в АПЛ.


«Я такий радий і щасливий, бо нам потрібно було показувати чудову гру, щоб обіграти «Лутон». Із попередніх матчів цієї команди помітно, що її дуже важко зламати, вона повертається до гри. Думаю, вони показують чудовий приклад. Виконують хорошу роботу, проти них важко грати на їхньому стадіоні. Здається, я впорався із ситуацією, коли нам потрібно було здобути перемогу. Думаю, тренер "Лутона" виконує фантастичну роботу. З ними важко грати тут.


Ми мали багато позитивних моментів, потрібно, щоб вони тривали. Трудова етика. Бачу, що багато аспектів стає кращим. Але водночас наша команда молода. Треба працювати разом, щоб створити довіру та впевненість. Це той тип отримання результату, коли потрібно, щоб усі партнери по команді боролися один за одного. Це допомагає і взагалі є гарною штукою. Нам потрібно прагнути мати таке саме ставлення постійно, тому що у нас є якість. Для початку потрібно відповідати цьому ставленню до гри.


Тіагу Сілва ніколи не радіє перемогам, такий він є. Але це гаразд. Йому 39 років, а він продовжує грати. Він хоче показати, що хоче допомогти команді, це емоції», - сказав Почеттіно.