28 грудня 2023 16:12

Каррагер про атаку "Арсеналу": "Жезусу потрібен хтось на кшталт Салаха чи Мане. Він нагадує Фірміно, його завдання не в тому, щоб забивати"

Джеймі Каррагер вважає лінію атаки проблемною зоною "Арсеналу".


«Коли у вас у нападі є хтось на зразок Жесуса, вам потрібен хтось на кшталт Мохамеда Салаха чи іншого бомбардира на фланзі. [Жесус] нагадує Роберто Фірміно у тому сенсі, що його робота не в тому, щоб забивати голи.

Якщо подивитися на трійку нападу «Арсеналу» в сукупності, голів насправді замало. Їм потрібен хтось на кшталт Мо Салаха чи Садьо Мане, щоб ніхто не помітив відсутності голів у Фірміно.

Вірте чи ні, але 2020-го, коли «Ліверпуль» виграв титул, Фірміно жодного разу не забив на «Енфілді» у лізі. Для чемпіона це неймовірно. Але у випадку із Жезусом це помітно, бо флангові гравці забивають недостатньо.

Я дивлюся на «Арсенал», частково на «Ліверпуль», і думаю: чи можуть вони виграти лігу з проблемами у певних сферах? Дивлячись на «Арсенал», ви думаєте, чи можуть вони виграти титул за відсутності бомбардира, який би забивав у кожному чи майже в кожному турі?» – сказав колишній гравець «Ліверпуля» у підкасті Гарі Невілла.