25 грудня 2023 11:00

Анчелотті прийняв несподіване рішення стосовно Луніна: тренер "Реалу" вже повідомив українцю важку новину

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті вирішив надавати ігровий час обом своїм голкіперам у чемпіонаті Іспанії. Перед матчем з Алавесом (1:0) італієць заявив, що він вирішить хто буде основним воротарем саме за підсумками цієї гри.


Як повідомляє Defensa Central, попри останні успіхи Андрія Луніна, тренер повідомив гравцю, що йому доведеться мінятися у воротах зі своїм конкурентом Кепою Аррісабалагою.


Через рішення Анчелотті випустити саме іспанця на останній матч проти Алавеса в рамках 18-го туру Ла Ліги, Лунін вже втратив шанси поборотися за «трофей Самори».


Ця футбольна нагорода, заснована іспанською газетою Marca у 1958 році, вручається воротареві Ла Ліги, який має найменший показник пропущених м’ячів у середньому за гру.


Річ у тім, що аби претендувати на цей трофей, кіперу потрібно провести у Ла Лізі мінімум 28 поєдинків за сезон. Лунін вже втратив математичні шанси зробити це. Адже в його активі всього сім матчів у першості Іспанії за 20 турів до фінішу кампанії.


Зазначимо, що в цьому сезоні 24-річний Лунін відіграв за Реал дев’ять зустрічей, у яких пропустив шість голів (чотири поєдинки «на нуль);


Угода футболіста із клубом за даними Трансфермаркт спливає 30 червня 2024 року (за інформацією ЗМІ у 2025-му році).