23 грудня 2023 21:27

Шоу: "Це "Манчестер Юнайтед" – один із найбільших клубів у світі, але граємо недостатньо добре"

Захисник "Манчестер Юнайтед" Люк Шоу прокоментував поразку в матчі з "Вест Хемом" (0:2) в АПЛ.


«Ми зіграли недостатньо добре. Треба здобувати перемоги. Продовжуємо програвати, втрачати очки, ускладнювати собі життя. Особливо у другому таймі зіграли недостатньо добре. У першому, гадаю, ми контролювали гру. Якби забили першими, то, може, результат був би іншим. Але ми цього не зробили, бо отримали проблеми у другому таймі, показали недостатньо гарну гру.


Той пас, коли ми пропустили, був неймовірним. Боуен трохи пощастило з підбором, але є те, що маємо. Другий гол – помилка, але це вже не має значення. З початку другого тайму ми були такими, як у першому, це було помітно. Знову втратили три очки.


Важко думати про те, що відбувається з командою. Можливо, ми створюємо недостатньо моментів, а коли все ж таки вдається – недостатньо ефективні в атаці.


Можливо, нам зараз бракує впевненості – іноді це нормально у футболі, таке буває. Ми маємо намагатися залишатися позитивними. На нас чекає великий матч проти «Астон Вілли», тому не можемо шкодувати себе. Потрібно взяти себе в руки і продовжувати боротися. Це буде домашня гра - не можемо продовжувати втрачати очки, треба перемагати.


Ми маємо залишатися позитивними – це наша робота. Це «Манчестер Юнайтед» – один із найбільших клубів у світі, але граємо недостатньо добре. Ми це знаємо, маємо копнути глибше, подивитися на себе в дзеркало, поставити собі питання та рухатися далі», – сказав Шоу для TNT Sports.