23 грудня 2023 09:17

Фрідман – про майбутнє Гуцуляка та Піхальонка: "Якщо є пропозиція, яка буде вигідна нам, то ми відпустимо"

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман поділився інформацією щодо потенційних продажів Олександра Піхальонка та Олексія Гуцуляка.

В’ячеслав Фрідман в ексклюзивному інтерв'ю для Українського футболу розповів про майбутнє Олександра Піхальонка та Олексія Гуцуляка:


«Сьогодні це лідери нашої команди. Якщо будуть хороші пропозиції, звичайно ж, ми їх будемо відпускати. На рівні чуток є інформація, що нібито Жирона до Піхальонка придивляється. Але трансферне вікно зараз тільки відкрилося, тож побачимо. Подивимося, яке місце ми займемо, від того будемо відштовхуватись.


Якщо гравець захоче піти, скаже, що у нього є пропозиція, яка буде вигідна Дніпру-1, ми його відпустимо. В усякому разі, ніхто з них не підходив ні до мене, ні до Андрія Русола і не казав, щоб його відпустили у Полісся, Динамо, Карпати чи ще кудись. Жодного разу такого не було».


Перед зимовою паузою Дніпро-1 має в активі 34 очки та перебуває на другому місці в турнірній таблиці УПЛ.


В поточному сезоні Олексій Гуцуляк зіграв за дніпровський клуб 21 поєдинок в усіх змаганнях: п'ять голів, три результативні передачі.


На рахунку Олександра Піхальонка в поточному сезоні 23 матчі за Дніпро-1 в усіх турнірах: чотири голи, п'ять результативних передач.