22 грудня 2023 15:34

Анчелотті буде радий, якщо Варан повернеться до "Реалу". Перешкодити може висока зарплата у МЮ – 15 млн євро

Карло Анчелотті буде радий поверненню Рафаеля Варана до «Реалу».


Через те, що Едер Мілітао та Давид Алаба зазнав травм передньої хрестоподібної зв'язки, «Реал» активізував пошуки центрального захисника. "Мадрид" не поспішає - клуб хоче уважно вивчити всі варіанти, які будуть доступні на ринку в ході зимового трансферного вікна.


До захисників, підписання яких розглядає Реал, входить Рафаель Варан, але офіційно варіант з переходом француза в Мадриді ще не обговорювали.


За інформацією As, переходу Варана буде радий тренерський штаб "Реала" на чолі з Карло Анчелотті, який добре знає захисника. Під керівництвом італійця Рафаель зіграв 69 матчів за "Мадрид".

Анчелотті позитивно оцінює варіант з поверненням Варана, навіть з огляду на його травматичність, оскільки Рафаель вже давно підтвердив свій високий рівень і має великий досвід. Ще тренеру подобається, що Варану не знадобиться час на адаптацію в «Реалі». Крім того, у «Мадриді» вважають, що повернення Варана буде гарною угодою з огляду на те, що в «Манчестер Юнайтед» його продали за 40 млн євро.


Головною перешкодою для повернення Варана до «Мадриду» може стати його висока зарплата. Зараз у «МЮ» він отримує 15 млн. євро на рік. Перед виходом з «Мадрида» він заробляв 8 млн. євро на рік.