19 грудня 2023 19:36

"Не знав футболістів і хто на якій позиції грає": півзахисник клубу УПЛ розніс тренера

В'ячеслав Чурко негативно висловився на адресу фахівця Ненада Лалатовича. На думку півзахисника, наставник проявив себе не професійно на посаді головного тренера Зорі.


«Коли прийшов Лалатович, він не знав футболістів Зорі і хто на якій позиції грає. Тобто він навіть не готувався до роботи. Це не професійний підхід».


Гравець навів практичний приклад, який показує, що футболісти луганців недопрацьовували на футбольному полі за керівництва серба. Крім того, хавбек розповів про роботу з іншим екстренером Патріком ван Леувеном.


«За Патріка ми пробігали за матч сумарно 106 кілометрів мінімум. З Лалатовичем – 98 з Ворсклою, 99 з Рухом в перших турах. Тобто 8 чи 9 кілометрів ми не добігали до свого мінімуму, який дав нам третє місце УПЛ.


Якщо кожен футболіст не добігає за гру по 700-800 метрів, результату не буде», — сказав гравець для телеграм-каналу УПЛ ТБ.


Ненад Лалатович очолив Зорю 4 липня 2023 року. 27 серпня на пресконференції після гри п'ятого туру української Прем'єр-ліги проти Минаю (1:1) фахівець заявив, що подає у відставку.


Під керівництвом 45-річного сербського спеціаліста Зоря провела шість поєдинків: одна перемога, дві нічиї та три поразки.


Після Лалатовича Зорю тренував Валерій Кривенцов, але і він довго не пропрацював з луганцями. Зараз функції наставника команди виконує Юрій Коваль.


У нинішньому сезоні Чурко провів за Зорю у всіх турнірах 15 матчів та віддав дві результативні передачі.


Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня наступного року.


Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.


Фото: ФК "Зоря"