18 грудня 2023 09:20

Жозе Моурінью: "Скажу, що ще не озвучував, бо не бажав говорити - хочу продовжити кар’єру в "Ромі"

Головний тренер «Роми» Жозе Моурінью розповів про бажання лишитися в клубі.


- Скажу вам те, чого ще не озвучував, бо не бажав говорити - хочу продовжити кар’єру в «Ромі». Хочу продовжувати тут. Якщо продовжу, нам треба серйозно подумати, що зможемо зробити, враховуючи обмеження ФФП.


Можливо, краще працювати з молоддю та розвиватися на майбутнє, ніж з деякими футболістами, яким вже нікуди рости. Хочу продовжити, можливо, нам варто подумати про це з іншого боку.


Знаю масштаб цієї команди. Коли всі готові - маємо достатньо якостей, щоб боротися. Минулого сезону не фінішували 4-ми, бо дійшли до фіналу ЛЄ, були трохи розтягнутими. Без фундаментальних гравців, очевидно, це складно.


- Клуб дивиться на це так само?


- Ми не говорили про це. Ви перші, кому сказав про це все. Коли фани бачать, що команда грає так, як проти «Болоньї» (0:2) - її немає, за що любити. Скільки кілометрів проїхали вболівальники, щоб побачити її, підтримати протягом 92 хвилин?


Наші фани особливі, тяжко з ними розстатися. Якби мені довелося попрощатися з ними - це ніколи б не було моїм особистим вибором. Ніколи, - сказав Моурінью для DAZN.


Чинний контракт португальця з «Ромою» - до літа 2024 року.


Римляни перебувають на 7-й позиції в Серії А. Наступний матч - 23 грудня вдома з «Наполі».