15 грудня 2023 13:49

Захисник "Шахтаря" зацікавив іспанський клуб: гірники здобули шанс не втрачати гравця безкоштовно

Бетіс націлився на бразильського захисника Шахтаря Вітао, який на правах оренди виступав останнім часом за Інтернасьйонал.


"Зелені" готуються до зимового трансферного вікна і прагнуть посилити лінію оборони. Як інформує Relevo, Бетіс зробив основною ціллю бразильця Вітао.


Захисник належить Шахтарю, але скористався правилом УЄФА та перебрався на правах оренди в Інтернасьйонал. У завершеному вже сезоні Вітао відіграв 26 матчів за бразильський клуб. Угода 23-річного гравця з Шахтарем чинна до червня 2024 року.


Раніше повідомляли, що Вітао планує залишитися в Інтернасьйоналі, що позбавило б "гірників" можливості заробити. Якщо Шахтарю вдасться домовитися з Бетісом взимку, то донеччани зможуть отримати кошти за трансфер. Видання зазначає, що перемовини між двома клубами перебувають на початковій стадії, але між сторонами є гармонія і позитивний контакт.


Нагадаємо, що Вітао приєднався до Шахтаря у 2019 році за 4 мільйони євро. У складі донеччан він провів 36 матчів та відзначився однією результативною передачею.


Фото - ФК «Шахтар»