14 грудня 2023 23:10
1

"Ахілесова п’ята": колишні гравці збірної Англії звинуватили Зінченка в ослабленні потужного складу "Арсеналу"

Колишні зірки АПЛ Іан Райт та Оуен Харгрівз назвали українського футболіста Арсенала Олександра Зінченка єдиною слабкістю у складі лондонців. Відомі аргументи легенд.


В нинішньому сезоні Олександр Зінченко зіграв у 15 матчах англійської Прем’єр-ліги, зробивши свій вклад у те, що Арсенал всього на один бал відстає від лідера чемпіонату Ліверпуля.

Однак ексфутболістам збірної Англії Іану Райту та Оуену Харгрівзу не дуже подобаються виступи українського футболіста, про що вони і сказали на подкасті The Kelly and Wrighty Show.


«Якби Томіясу був у формі, він грав би замість нього. Ти дивишся на це зараз і думаєш, що Кіран Тірні, як крайній лівий захисник, залишається на цій позиції і не є настільки вразливим. А Зінченко йде в центр і з'являється простір на правому фланзі.


Саме звідти прийшов гол (в матчі з Астон Віллою – 0:1). І це вже закінчується тим, що люди бачать, що це наша ахіллесова п'ята», – сказав Райт.


Харгрівз також не скривав свого незадоволення грою Зінченка в цьому сезоні.


«Чесно кажучи, я вважаю, що це єдина слабкість Арсенала. Я думаю, що решта команди достатньо хороша, щоб виграти чемпіонат.

Але я не здивуюся, якщо Еду (спортивний директор) і Мікель Артета думають так: «Ми візьмемо ще одного центрального захисника і будемо грати, як Пеп? Або візьмемо класичного лівого захисника?», – сказав експівзахисник Манчестер Юнайтед.

тупой треп