11 грудня 2023 14:45

У "Ворскли" є пропозиції стосовно Степанюка та Кане

Як стало відомо Sport.ua футболісти «Ворскли» розпочнуть підготовку до весняної частини сезону 8 січня 2024 року. Після майже двотижневих тренувань у Полтаві підопічні Віктора Скрипника вирушать до Туреччини, де на зборі проведуть 7-8 контрольних матчів.


Повернуться до Полтави за кілька днів до календарного матчу 18 туру чемпіонату УПЛ - із «Зорею», який відбудеться 24 лютого.


До тренувань з основою буде залучено й кілька лідерів молодіжного складу, який готуватиметься до нових випробувань у Полтаві й, зокрема, візьме участь у традиційному турнірі на призи заслуженого тренера України Віктора Пожечевського.


Зараз клубне керівництво «Ворскли» докладає зусиль для пролонгації контракту з нападником Русланом Степанюком, угода з яким закінчується 30 червня 2024 року. За інформацією нашого джерела, його хочуть бачити в своїх лавах відразу кілька вітчизняних і зарубіжних команд.


Схожа ситуація й з малійським півзахисником Ібрагімом Кане, по ньому також не бракує пропозицій від інших клубів, але тут у «Ворскли» значно більше варіантів для маневру, бо легіонер належить полтавчанам аж до 30 червня 2027 року.


Поки що в активі «Ворскли» 23 очки і вона на сьомому місці в чемпіонаті УПЛ.