9 грудня 2023 19:53

Підготовка "Динамо" до матчу з "Оболонню": Шепелєв займався поза загальною групою, Попов працює за окремою програмою

У понеділок, 11 грудня, відбудеться завершальний матч «Динамо» у календарному 2023 році.


У рамках 17-го туру VBET Ліги відбудеться київське дербі – на стадіоні «Динамо» ім.В.Лобановського зустрінуться «Динамо» та «Оболонь».


Часу на підготовку до гри з «пивоварами» у «біло-синіх» не так вже й багато – у четвер динамівці провели перенесений матч 3-го туру роти «Металіста 1925».


Вранці наступного дня команда Олександра Шовковського зібралася на тренувальній базі, однак повноцінне тренування провели не всі – ті гравці, які вийшли у стартовому складі, відновлювалися після матчу.


У суботу команда приступила до підготовку загальною групою. Тренуванню передувало тривале теоретичне заняття. Після нього гравці вирушили до фітнес-залу тренувальної бази, де у зимовий період динамівці проводять не лише силові тренування, а і розминки перед основною роботою на полі.

Тренажерний зал ідеально обладнаний саме для роботи футбольних команд, тут гравці тренуються та відновлюються після пошкоджень під наглядом тренерів-реабілітологів. Окремо від основної групи займався Володимир Шепелєв. Одночасно з групою, проте теж за окремою програмою у залі займався Денис Попов.


Основна ж робота почалася на футбольному полі, що у морозну грудневу погоду зберігається під спеціальною захисною плівкою, яку зняли безпосередньо перед заняттям. Тренерський штаб вже очікував на полі гравців, які щойно вийшли з фітнес-залу.


Після невеликої бігової розминки команда перейшла до роботи з м’ячами. Під час заняття гравці відпрацьовували не лише командну взаємодію, але й індивідуальну техніку. Окрему увагу було приділено стандартним положенням.


Нагадаємо, матч «Динамо» - «Оболонь» розпочнеться у понеділок о 15:00. Після нього для команди розпочнеться зимова перерва.


Фото: ФК "Динамо"