7 грудня 2023 08:19

"Штутгарт" обіграв "Боруссію" Д і вийшов до чвертьфіналу Кубка Німеччини

Дортмундська Боруссія у матчі 1/8 фіналу Кубка Німеччини у гостях поступилася Штутгарту з рахунком 0:2 та вилетіла з турніру.


Перемогу "швабам" принесли забиті м'ячі у виконанні Серу Гірассі та Сіласа, які відзначилися результативними ударами у другому таймі.


Таким чином Боруссія Д стає ще одним знаковим клубом, який вибуває з турніру. Раніше можливість поборотися за трофей впустив Айнтрахт, який поступився команді з третього дивізіону країни.


Штутгарт - Боруссія Д 2:0
Голи: Гірассі, 55, Сілас, 77.


У ще одній зустрічі леверкузенський Баєр на своєму полі розібрався з Падерборном з рахунком 3:1. Путівку до чвертьфіналу для "аптекарів" забезпечили Віктор Боніфас, Есекьєль Паласіос та Патрік Шик. У складі гостей єдиний м'яч забив Себастьян Клос.


Баєр - Падерборн 3:1
Голи: Боніфас, 12, Паласіос, 28, Шик, 87 — Клос, 83.


Насамкінець Герта вибила Гамбург, здобувши перемогу в серії післяматчевих пенальті.


Основний час матчу закінчився з рахунком 2:2. На гол господарів поля у виконанні Фабіана Реезе, гості відповіли точними ударами Мануеля Ферая та Ласло Бенеша. Проте берлінцям вдалося відігратися – на 90 хвилині Реезе оформив дубль.


У першому овертаймі Гамбург знову зміг вийти вперед зусиллями Рансфорда-Йебоа Кенігсдерффера, але в другому – і знову на останній хвилині Герта відповіла порятунком Джонджо Кенні.


У серії післяматчевих пенальті щасливішими виявилися футболісти Герти з рахунком 5:3.


Герта - Гамбург 3:3 (після серії пенальті 5:3)
Голи: Реезе, 21, 90, Кенні, 120 — Ферай, 31, Бенеш, 43, Кенігсдерффер, 102.