6 грудня 2023 10:45

Лідер "Руху" висловився щодо трансферу в "Жирону": півзахисник може стати заміною Циганкову

Півзахисник Руху та футболіст молодіжної збірної України Ілля Квасниця висловив свої думки щодо чуток про можливий трансфер до іспанської Жирони, в якій виступають Артем Довбик і Віктор Циганков.


У блозі та коментарях Віктора Вацка, представлених у його випуску авторського проекту On Air, стверджується, що Квасниця привертає увагу клубів Прімери, таких як Валенсія та Жирона, які бачать у молодому українці потенційну заміну Віктору Циганкову.


Ілля Квасниця заяви, що вперше чує про подібні чутки. Керівництво Руху нічого не розповідало гравцю про інтерес цих клубів, а футболіст зараз сконцентрований на львівській команді.


«Мною цікавляться в Іспанії? Не знаю. Я про це вперше чую. Зараз я повністю сконцентрований на виступах за Рух. Від керівництва не було інформації щодо цього», — сказав Квасниця для Sport-Express.


Ілля Квасниця у поточному сезоні зіграв за львівську команду 18 поєдинків в усіх турнірах: шість голів, п'ять результативних передач.


Transfermarkt оцінює 20-річного українця в 400 тисяч євро.


У заключній грі 2023-го року львів'яни на виїзді зіграють проти полтавської Ворскли. Матч має відбутися 10 грудня. Старт гри заплановано на 13:00.


Рух займає п’ятий щабель в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги з 25-ма очками в доробку.


Фото: ФК "Рух"