5 грудня 2023 16:59

"Динамо" - "Металіст 1925": бомбардирські розклади

У четвер, 7-го грудня, відбудеться перенесений матч 3-го туру VBET Ліги, в якому київське «Динамо» вдома прийматиме харківський «Металіст 1925». Матч пройде на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського та розпочнеться о 15.00.


З огляду на те, що наші суперники проводять всього свій третій сезон в українській Прем'єр-лізі, історія зустрічей «Динамо» і «Металіста 1925» налічує всього три офіційні матчі. В одному поєдинку переможцями ставали динамівці (у дебютному для харків'ян сезоні у вищому дивізіоні), а у двох була зафіксована нічия (обидві минулого сезону).


Динамівці відправили у ворота «Металіста 1925» 3 м'ячі, але усі вони на рахунку футболістів, які вже не виступають за наш клуб - Віктора Циганкова, Дениса Гармаша та Еріка Раміреса, який на правах оренди виступає за колумбійський «Атлетико Насьйональ».


З нинішніх гравців харківської команди лише Артем Габелок забивав киянам, трапилося це в останньому матчі минулого сезону.


Крім того, у складі «Металіста 1925» є тільки один футболіст, який вражав ворота «Динамо», граючи за інші клуби. Це нападник Андрій Борячук, який відзначився у воротах нашої команди у сезоні 2017/2018 у складі «Маріуполя».