1 грудня 2023 14:37

За ляпаси по сідницях жінки гравця "Депортіво Калі" дискваліфікували в Колумбії на 4 матчі. Він робив це до і після перерви

У Колумбії гравця дискваліфікували за ляпаси по сідницях жінки на стадіоні.


Покарання зазнав нападник «Депортіво Калі» Теофіла Гутьєрреса. Колишній гравець збірної Колумбії та «Спортінга» повівся неналежно під час виїзного матчу чемпіонату Колумбії з «Депортес Толіма», який відбувся в ніч проти 26 листопада.


«Під час матчу сталася подія, яку ми вважаємо надзвичайно серйозною та делікатною з усіх точок зору. Як нам повідомили, Теофило Гутьєррес, прямуючи в роздягальню в перерві, торкнувся інтимних частин тіла жінки, шльопнувши її сідницями. Жінку було найнято для допомоги з організацією матчу.

Гутьєррес повторив образливу поведінку, коли знову вийшов на поле після перерви. Свідками цього були співробітник ЗМІ та один із операторів компанії, яка здійснювала трансляцію матчу. Вони підтвердили подію.

Дисциплінарний комітет вирішив дискваліфікувати Гутьєрреса на 4 матчі та оштрафувати на один мільйон п'ять тисяч песо», – йдеться у заяві дисциплінарного комітету колумбійської ліги.