30 листопада 2023 11:02

Каррагер про МЮ: "Трансфер Каземіро за 70 млн фунтів жахливий з погляду бізнесу. У тренерів надто багато влади – ні з тен Хагом, ні з Моурінью, ні з ван Галем це не спрацювало"

Джеймі Каррагер закликав «МЮ» обмежити вплив Еріка тен Хага на трансфери.


«Якщо подивитися на трансфер Каземіро до «МЮ», він жахливий з погляду бізнесу – мене не хвилює, наскільки добре він виступав минулого сезону. Це не більше ніж паніка.

70 мільйонів фунтів за хлопця, якому 30 або 31 рік, п'ятирічний контракт, величезні гроші. Думаю, зараз він іде на спад… Хто захоче його підписати?

Думаю, що у тренерів просто надто багато влади. Топ-клуби мають топові спортивні директори, ті, хто керує клубом. Мені здається, усе це залишили тренеру, він підписує, кого хоче.


Подивіться на Тен Хага зараз - 60 або 70 відсотків гравців, яких він підписав, або з Ередівізі, або ті, з ким він працював раніше. Ви знаєте, що він має неймовірну владу в клубі. Це не спрацювало, як і з Жозе [Моурінью], ван Галом та іншими.

Тренер теж повинен брати участь у трансферах, я не говорю, що він не повинен знати, кого підписують. Але тренеру не повинні дозволяти підписувати всіх, кого заманеться», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».