30 листопада 2023 10:57

Що змінив Шовковський у "Динамо"? Андрієвський та Дячук дали відповідь

Півзахисник «Динамо» Олександр Андрієвський для ютуб-каналу «ВДИНАМО» розповів про зміни в київській команді після зміни головного тренера Мірчі Луческу на Олександра Шовковського.


«Як справи? Гарно. Тим паче, перемогли «Кривбас», лідера чемпіонату на той момент. Тому зараз всі в піднесеному настрої і готуємося до наступної гри (прим. – розмова була ще до матчу з «Рухом»). Тренувальний процес змінився, але не можу сказати, що кардинально.


Думаю, що нам поступово будуть давати нові вправи, щоб голова не закипіла на тренуваннях. Зараз головний тренер вимагає більше уваги до прийому м’яча, а такі моменти. Тому що багато браків у прийомі та при передачах. Він на такі дрібниці звертає увагу. Це перше, що я так помітив», – сказав хавбек.


Своєю думкою про зміни поділився і захисник киян Максим Дячук. Центральний оборонець розповів, що новий наставник приділяє більше уваги покращенню гри в захисті.


«Я не можу сказати, що щось змінилося кардинально. Ми не можемо одразу все змінити. Будемо поступово йти до того, що від нас вимагає тренер і вимагають в роздягальні. Є якісь нові вправи, нові завдання, які ми стараємося виконувати. І більше увага до такого оборонного аспекту, тому що ми знаємо, що багато пропустили. Стараємося зараз відпрацьовувати якісь оборонні моменти», – висловився Дячук.


Нагадаємо, що днями «Динамо» здобуло перемогу над «Рухом» (2:0).