29 листопада 2023 22:13

Тьягу Сілва: "З "Челсі" у мене сталося кохання з першого погляду"

Захисник і віце-капітан "Челсі" Тьягу Сілва висловився про своє перебування в лондонському клубі.


"Коли я потрапив сюди, в "Челсі" - це було схоже на кохання з першого погляду. Я досі дуже пишаюся тим, що перебуваю в Лондоні і виступаю за один із головних європейських грандів.

Мені подобається бачити, як мої діти займаються в академії "Челсі" - це щось особливе. Моїй дружині все подобається в Лондоні. Вона постійно перебуває тут і хоче бути присутньою на кожній виїзній грі нашої команди!" - наводить слова Сілви журналіст Фабріціо Романо у Twitter.

Нагадаємо, 39-річний Сілва приєднався до "Челсі" 2020 року. За цей час бразильський захисник узяв участь у 127 матчах за лондонський клуб, у яких відзначився шістьма голами та чотирма результативними передачами. У складі "Челсі" Сілва виграв Лігу чемпіонів 2020 року, а також Суперкубок Європи та клубний чемпіонат світу.

У поточному сезоні Тьягу Сілва провів за "Челсі" 13 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився одним голом. Контракт захисника з лондонським клубом діє до кінця червня 2024 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними Transfermarkt, становить 2 мільйони євро.