27 листопада 2023 19:43
1

Ігор ЦИГАНИК: "Динамо" з "Рухом" зіграло свій найкращий матч в осінній частині чемпіонату"

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" проаналізував матч "Динамо" з "Рухом".


"Вчора "Динамо" зіграло один з найлегших матчів у осінній частині чемпіонату. Незважаючи, що рахунок всього 2:0, в "Динамо" було багато моментівта перспективних, самі динамівці були неготові, що в них буде скільки нагод, щоб забивати м’ячі у ворота суперника. В "Динамо" одразу помітна розслабленість футболістів, таке враження, що в гравців була втома від Луческу, буле сильне несприйняття один одного. Вчора було помітно, що команда грала абсолютно розслаблено. Дуже яскраві індивідуальності, і все вони вміють на футбольному полі робити, і здорово вони виглядали. Я думаю, що "Динамо" з "Рухом" зіграло сввй найкращий матч у весняній частині чемпіонату.


Вчора було несподівано, що першими пресинг увімкнули футболісти "Руха", вона атакували, агресивно грали, намагались тиснути, створювали проблеми для "Динамо" при виході із оборони. Але кияни швидко пристосувались, також пробували пресингувати і була швидка гра. І вона закінчилась тим, що першими помилились гравці "Руху". Голкіпер допустив дуже грубу помилку, коли невдало віддав пас, а Тимчик перехоптв м’яч і точно прробив по воротах. Герета допустив ще одну помилку, коли пропустив удар в ближній кут.


В "Руха" був момент з ударом Сапуги, який влучив у Дубінчака, а в продовженні атаки не зміг пробити Слюбик. Для "Динамо" стандарти - це проблема. У "Динамо" проблеми зі стандартами на свої ворота, кияни дуже багато м’ячів пропускають. Динамівці грають в персональну опіку.


Другий гол. Тут знову Герета невдало віддає передачу, Кабаєв перехопив, хитнув захисника і забив свій перший м’яч за "Динамо". Хоча до цього в Кабаєва було декілька моментів, де він міг забивати свій перший м’яч. Але з третьої спроби Владислав забив цей м’яч у ворота "Руху". Рахунок став 2:0 і в принципі гра була зроблена в першому таймі.


В другому таймі динамівці опустили м’яч на землю і створили достатньо небезпечних атак і вони могли закінчувати гру значно раніше. Але якось дуже легко втрачали кияни свої перспективні атаки. Хоча, мені здається, що потрібно було розігрувати їх та доводити до голу. Для "Динамо" була легка гра, просто прогулянка була. На останніх секундах був момент у "Руха", який закінчився простим ударом вище воріт.


Шовковський святкував другу перемогу на посаді головного тренера "Динамо". І це добре. Шовковський - легенда "Динамо" і українського футболу. Добре коли такі люди починають працювати і передають свій досвід футболістам. Можливо впевненість, яка була в Шовковського, дозволить динамівцям крок вперед. Головне, що змінилось в діях граавців "Динамо" - це розкутість. Бо з Луческу, який постійно стояв біля поля і кричав, вони були скуті. А вчора сильно була проявлена ця розкутість. Легко грали динамівці".

Чуваки, ну йо-мойо! Весняна частина чемпіонату почнеться весною. Зараз - осінь! Це капець який. Ви справжні майстри заголовку.)))