27 листопада 2023 09:09

Гравця "Ліверпуля" можуть покарати за слова після матчу з "Манчестер Сіті"

Гравця «Ліверпуля» Трента Александера-Арнольда може бути притягнуто до дисциплінарної відповідальності за висловлювання після нічиєї з «Манчестер Сіті» (1:1).


Захисник «червоних» зрівняв рахунок у другому таймі і був одним із найкращих гравців на полі. Александер-Арнольд відсвяткував свій гол, приставив палець до губ, «заткнувши рота» вболівальникам «Сіті». Коли після матчу його запитали, чому він так вчинив, він просто відповів, що це було «смішно».

Повідомляється, що зізнання захисника «Ліверпуля» в тому, що він спеціально влаштував такий перформанс перед уболівальниками «Сіті», може призвести до неприємностей із Футбольною асоціацією Англії (FA). Згідно з правилами, будь-який гравець має отримати жовту картку, якщо його викриють на «жестикуляції або діях провокативного, принизливого або підбурювального характеру» щодо вболівальників.

Суддя Кріс Кавана не став карати захисника «Ліверпуля» за його святкування, і невідомо, чи бачив він, як це відбувалося. Найімовірніше, Александер-Арнольд отримає попередження від FA.