25 листопада 2023 08:17

"Динамо" вже нема куди відступати". Журналіст поділився очікуваннями від матчу киян проти "Руху"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Рух», який буде коментувати у прямому ефірі на каналі «2+2».


- Буду коментувати цей матч у прямому ефірі на телеканалі «2+2», тому усіх запрошую до перегляду. Дуже сподіваюся, що матч вийде цікавим та насиченим на події.

Вважаю, що «Динамо» Київ вже нема куди відступати. Команда виграла важливу гру в «Кривбаса» (2:0) минулого туру, за втраченими очками може розраховувати на потрапляння в четвірку кращих, але потрібно для цього обов’язково перемагати.


У «Руха» молода, зіграна, хороша команда, яка вміє грати проти фаворитів. Пригадайте нічию проти «Шахтаря» (1:1), а єдина поразка за попередні тури була лише від «Дніпра-1» (0:2).

Думаю, що у даному протистоянні перевага буде все ж таки за колективом Олександра Шовковського. Хочу ризикнути і поставити на виграш «Динамо» Київ з точним рахунком 2:0.