22 листопада 2023 17:06

"Мілан" зробив "смішну" пропозицію щодо Таремі: президент "Порту" висловив своє розчарування

Президент футбольного клубу Порту, Пинту Да Кошта, заявив, що влітку Мілан намагався підписати нападника Мехді Таремі за "смішну ціну". Попри інтерес італійського клубу до іранського форварда, угода так і не була укладена через невдалі переговори, щодо контракту.


Россонері запропонували Порту угоду на суму 18 мільйонів євро, яку клуб спочатку прийняв. Але, переговори зупинилиниля. За словами президента, Мілан запропонував "смішну цінуї", яка були далекою від реальної вартості гравця.

«Ми повинні бути реалістами. Є пропозиції, які футболіст ще не прийняв. Заробляти 10 мільйонів євро на рік. Панове, дайте мені 10 мільйонів євро для Теремі і ще 10 мільйонів євро для податкових органів, і я продовжу з ним контракт

«Так, Мілан намагався влітку придбати за "смішною" ціною, про яку не варт навіть говорити. Вони навіть не були близькі до справжньої вартості»

Зазначимо, що вже найближчого літа Мехді Таремі може залишити Порту за вільним агентом, а футбольний клуб Інтер виявив серйозний інтерес до підписання іранця.