22 листопада 2023 14:38

Холанд оплатить фанатам свого першого клубу поїздку на матч плей-оф за вихід у вищу лігу Норвегії

Форвард "Манчестер Сіті" Ерлінг Холанд допоможе фанатам свого першого клубу.


"Брюне" вперше з 2006-го потрапив у плей-оф за вихід у вищий дивізіон Норвегії, і Холанд запропонував уболівальникам команди допомогу - він оплатить поїздку до Крістіансанна на гру плей-оф проти "Старту" (25 листопада), повідомляє TV2. Холанд купить уболівальникам квитки на поїзд вартістю 698 норвезьких крон (близько 60 євро) в обидва боки, щоб "Брюне" отримав необхідну підтримку.


- Неймовірно, що у нас буде така підтримка. У багатьох зараз важкі часи з фінансового погляду. Людям складніше розставляти пріоритети на користь поїздки на такий матч. Це дасть можливість поїхати на гру більшій кількості людей, - сказав директор "Брюне" з маркетингу Бйорн Рокен.


За словами Рокена, наразі заявку на безкоштовний транспорт подали майже 200 фанатів "Брюне". Очікується, що остаточне число вболівальників складе близько 250. В такому випадку Холанд витратить на квитки 175 тисяч норвезьких крон (майже 15 тисяч євро). Голанд також готовий оплатити квитки на автобус, якщо фанати не захочуть їхати на поїзді.


Нагадаємо, "Брюне" - перший клуб Холанда, в академії якого він починав свій шлях у великий футбол у 2006 році, і з якого перебрався в "Мольде" у 2017 році. "Брюне" не грав у вищій лізі Норвегії з 2003 року.