22 листопада 2023 10:15

Володимир Бражко - про забитий гол та підсумки першого кола відбору на молодіжне Євро: "Результатом задоволений, але є проблеми"

Молодіжна збірна України з футболу завершила першу частину відбору на Євро-2025. В останньому матчі 2023 року українці мінімально обіграли Азербайджан — 1:0.


Автором єдиного голу у матчі Україна — Азербайджан став півзахисник Володимир Бражко. Наприкінці першого тайму футболіст реалізував пенальті.


Для Бражка гол проти Азербайджану U21 став першим у складі молодіжної збірної України в офіційних поєдинках. Хоча перед цим півзахисник встиг відзначитися на клубному рівні 10 м'ячами за "Зорю" і "Динамо" у чемпіонаті України.


Після завершення поєдинку півзахисник дав ексклюзивний коментар для Суспільне Спорт, у якому поділився емоціями від перемоги, забитого голу, а також підбив підсумки під першою частиною відбору на молодіжне Євро.


Про гру з Азербайджаном


«Азербайджан? Можливо, справа і в нас, бо не реалізували багато моментів. Азербайджан теж компактно грав в обороні, 5-4-1 — важко відкрити таку оборону. Але забили один — будемо працювати над тим, щоб забивати більше та покращити гру в обороні».


«У першому таймі все більше виходило. У другому частіше втрачали концентрацію, а суперник відчув, що може виходити в атаку і десь створював моменти біля наших воріт та завдав нам проблем».


Про виконання пенальті


«Тренер сказав, що я першим буду бити, бо раніше їх пробивав. Але задоволений більше тим, що команда перемогла, аніж я забив. Останній пенальті коли забивав? Може ще за "Зорю" проти "Інгульця"».


Про підсумок першої частини відбору


«Результатом задоволений, але є проблеми, їх потрібно вирішувати та покращувати нашу гру. Є куди зростати, будемо працювати у наступному році. Повертаємося з переможним настроєм, йдемо на першому місці. Треба приїжджати та вирішувати проблеми в "Динамо"».