20 листопада 2023 16:09

"Мессі та Роналду з іншої планети, і Мбаппе це теж стосується. Кіліан може забивати по 45-55 голів за рік, він дихає футболом". Папен про форварда

Жан-П'єр Папен висловився про досягнення Кіліана Мбаппе.


24-річний футболіст досяг позначки 300 голів за кар'єру – у нього 46 голів за збірну Франції та 254 за «Монако» та «ПСЖ».


«Коли тобі немає і 25 років, а ти вже забив 300 голів, краще ще попереду. Планка вже високо, і щоразу її піднімає. Питання, чи може він забивати більше? Я так думаю, що він з тих, хто може забивати по 45-55 голів протягом багатьох років, якщо не отримуватиме травми. Насамперед, він повинен встановлювати собі мети чи обмеження.

До якої позначки він може дістатися? Тисяча [голів]. Ні, я перебільшую. Але все залежить від Кіліана. Побувавши трохи поряд з ним, я знаю, що він дихає футболом, що він добре готується... Це все одно, що говорити про Мессі та Роналду: з 16 років вони грали в кожному матчі. Ці хлопці просто з іншої планети, і Кіліана це також стосується. Я бажаю йому подвоїти кількість своїх голів упродовж чотирьох-п'яти років», – сказав колишній нападник збірної Франції.