19 листопада 2023 10:56

"Це надає впевненості": екснаставник збірної України назвав ключових гравців команди Реброва у грі з італійцями

Ексголовний тренер збірної України Олексій Михайличенко поділився очікуваннями від вирішального поєдинку для головної команди країни у відборі до Євро-2024 проти Італії.

Олексій Михайличенко вважає, що гра України проти Італії буде дуеллю тренерської думки Сергія Реброва та Лучано Спалетті. Тому на перший план може вийти індивідуальна майстерність гравців та налаштування на гру.


«Італія досконально вивчить наших футболістів і те, як вони грають. Я хочу, щоб у цьому матчі всі наші гравці зіграли на 150-200% своїх можливостей.


Дуже важливо, що наші легіонери, ‒ Довбик, Циганков, Миколенко, Зінченко, Мудрик, – почали забивати в останніх матчах за клуби. Це надає впевненості. Сподіваємося, що кожен з них буде лідером на полі і заведе нашу команду», – сказав Михайличенко в інтерв'ю «Українському футболу».


Олексій Михайличенко очолював національну збірну України з 2008 по 2009 рік.


Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друг місце в групі С. «Скуадра Адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів.


Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.


Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.