18 листопада 2023 16:08

Екс-гравець МЮ Пол Паркер - про гру Андре Онана: "М'ячі відскакують від нього, як від батута"

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" Пол Паркер в коментарі SpilXperten поділився думкою про гру Андре Онана.


- Слабкими сторонами Онана є його воротарські здібності, особливо його здатність відбивати удари і його поводження з м'ячем. Він нестабільний і не контролює свої сейви - здається, що м'ячі відскакують від нього, як від батута.


Я сподіваюся, що повториться історія з Девідом Де Хеа, який раптово зрозумів англійський футбол. Усі говорять, як добре Онана грав за "Інтер", але я цього не бачу. Італійський футбол не такий напружений, як англійський, і зараз йому доводиться стикатися з набагато більшим числом викликів, ніж в Італії.


Давід Де Хеа був воротарем, якому можна було довіряти, а Онану довіряти не можна. У Де Хеа був сильний менталітет, і я, м'яко кажучи, сумніваюся, що Онана коли-небудь буде добре виступати за "Манчестер Юнайтед". Його сильні сторони... А які його сильні сторони? Я не знаю. Можливо, насправді він досить упевнено володіє м'ячем, але йому все ще далеко до Едерсона й Аліссона, хоча всі очікували, що він буде на одному рівні з ними в плані гри ногами.


Можливо, він вищий за середній. Він безумовно відчуває більше труднощів, ніж в Італії - як ментальних, так і фізичних. Люди дуже цинічно і нешанобливо ставилися до Давида Де Хеа, тому що він краще відбивав удари, ніж грав ногами, але ми повинні сказати, що і Онана не так добре грає ногами, як нам говорили. Усі можуть сказати, що перед Онана грає погана лінія оборони, але те ж саме було при Де Хеа. І Онана далеко не на рівні Де Хеа.