16 листопада 2023 11:26

Експерт з Італії зробив заяву перед матчем з Україною, назвавши перевагу команди Реброва

Футбольний експерт Алекс Великих висловився стосовно переваг збірної України над Італією перед очним матчем у відборі до Євро-2024.


Вже 20 листопада збірна України зіграє вирішальний матч у кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року проти Італії.

Італійський футбольний експерт Алекс Великих розповів, які переваги має команда Сергія Реброва перед цим поєдинком.


«Перевага збірної України в тому, що вона не має таких великих кадрових проблем, яких зазнала Італія. Кількість травмований гравців набагато менша.


Яскравіть футболістів, які переживають свої найкращі часи, зокрема в Іспанії, теж треба згадати».


Великих також висловився стосовно того, яка ланка буде ключовою у протистоянні.


«Я вважаю, що дуель саме півзахисту, динамізм, якість гравців цієї ланки вирішить результат двобою. Зараз можливо чи не вперше можна сказати, що тут теж перевага української команди».


Окрім цього, експерт розповів про те, як буде сприйматися в Італії черговий провал у відборі до великого турніру. Нагадаємо, що діючий чемпіон Європи двічі поспіль не вийшов на чемпіонат світу.


«Передусім в Італії очікують вихід своєї команди на турнір збірних. Не потрапляння туди через пряму путівку буде кастрофічним. Навіть розмови про плей-оф для збірної України можливі, а для Італії це розглядається, як катастрофа.


Відповідно, вважаю, що тиск на тренера зараз дуже високий. Спалетті зараз через брак роздає багато відеоматеріалу футболістам і таким чином з ними спілкується».

Алекс також зазначив, що матч проти Північної Македонії, який пройде 17 листопада, неймовірно важливий для італійців.

«Гра з Північною Македонією для італійців розглядається як більш важлива, ніж проти України. Українську команду вони перемогли і якщо італійці обіграють Північну Македонію, то з Україною їм буде достатньо здобути нічию», – сказав експерт в ефірі ютуб-каналу Футбол TIME.