15 листопада 2023 20:15

Спаллетті об'єднує гравців Італії через програму для смартфонів: деталі підготовки до матчу з Україною

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті намагається знайти новий спосіб підтримувати зв'язок між гравцями протягом усього сезону, поєднуючи їх за допомогою програми для смартфонів.


Лучано Спаллетті прийшов на зміну Роберто Манчіні у вересні і чудово розуміє, що відбіркові матчі Євро-2024 проти Північної Македонії та України є дуже важливими, оскільки в них вирішуватиметься доля на європейський турнір.


Як повідомляє Corriere dello Sport, він попросив гравців передплатити програму Hudl, щоб вони могли вивчати відео з тактичними ситуаціями.


Це допоможе їм бути в курсі подій, а не збирати всю інформацію в кілька відеосеансів, коли всі вони разом збираються на тренувальній базі в Коверчано.


Крім того, у спальнях футболістів у Коверчано встановлено нову групу моніторів, де демонструються ті ж відеозаписи.


Додаток був розроблений для того, щоб допомогти тренерам та спортсменам переглядати відеозаписи ігор та аналізувати командні результати, спочатку в американському футболі, але потім поширився на футбол, баскетбол та інші види спорту.


У спорті все частіше використовуються технології, у тому числі пристрої, що носяться, і безпілотники, що застосовуються на тренуваннях для отримання відеозображення рухів команди в режимі реального часу з висоти.