15 листопада 2023 19:24

"Треба 100% їхати з країни": легенда збірної РФ втік з Росії та закликає футболістів наслідувати його приклад

Ексзахисник ЦСКА та колишній гравець збірної росії Василь Березуцький закликає російських футболістів розглядати можливість переїзду за кордон.

Василь Березуцький вважає, що в російському чемпіонаті немає перспективи, тому щоб досягнути чогось значущого місцевим гравцям потрібно їхати за кордон.


«Потрібно говорити футболістам правду. Якщо ви хочете на високому рівні чогось досягти, то зараз треба сто відсотків їхати. Якщо просто заробляти гроші, то тоді можна залишатися. Це стосується не тільки російських футболістів, а всіх російських спортсменів, які можуть виступати хоч десь, повинні виступати.


На думку ексгравця ЦСКА, абсолютно не важливо, під яким прапором виступатиме російський спортсмен. Березуцький вважає, що однозначно треба їхати.


«І не важливо за яку країну, не важливо під яким прапором. Він витратив на це 15, 20 років. І зараз йому кажуть: ти не можеш виступати на європейських турнірах, ти не можеш те, не можеш це. Треба їхати куди завгодно, якщо така можливість є», — сказав Березуцький в ефірі YouTube-каналу журналіста Нобеля Арустамяна.