14 листопада 2023 09:22

"Не було б ніяких проблем": журналіст чітко пояснив, що стало причиною краху "Металіста" Ярославського

Журналіст Сергій Болотніков прокоментував новину про те, що харківський Металіст витрачає чималі гроші на суди з гравцями, яким винний гроші.


Нещодавно повідомлялося, що харківський Металіст витрачає достатнього багато коштів на судові справи з ексгравцями, перед якими клуб має заборгованість ще з часів, коли власником був Сергій Курченко.


Журналіст Сергій Болотніков переконаний, що харківському клубу потрібно було лишати назву Метал, під якою він виступав у Другій лізі у 2020-2021 рр. Однак амбіції президента Олександра Ярославського щодо відновлення клубу у Харкові під кольорами Металіста принесли команді неприємності.


«Якби ви лишилися Металом, то не було б ніяких зараз проблем у цього клубу. Натомість прийшов Ярославський, який взяв назву Металісту, емблему, кольори, історію, стадіон, школу, і тепер ви жалієтеся, що не правонаступник?».


Болотніков вважає, що у Металіста немає шансів виграти суди проти гравців та тренерів, перед якими у клубу є борги.


«Думаю, що в них немає шансів у судах, думаю, що вони всі їх програють. Скажуть, що Металіст вбив не Ярославський, а УЄФА», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу КДК.


Фото - Liga.net