13 листопада 2023 18:44
1

Ігор ЦИГАНИК: "Інтерв'ю російським ЗМІ трохи наклало тінь на Луческу. Але треба віддати йому належне - він одразу вийшов і видав свою позицію, що вся ця брехня"

Ігор Циганик у своїй авторській програмі "Циганик LIVE" висловився про інтерв'ю екс-наставника "Динамо" Мірчі Луческу російським ЗМІ,

- Я був обурений цим інтерв'ю не менше за інших. Я кілька разів спілкувався з Луческу впродовж його кар'єри у "Динамо" і він неодноразово говорив, що для нього Україна – це другий дім. Пояснював, що він не поїхав звідси, бо йому було добре тут певний час. Що він мав запрошення, але Мірча хотів залишитися з цією молодою командою "Динамо". Він справді придумав ці благодійні матчі, де співався гімн та все інше.


Після того інтерв'ю Луческу мені зателефонував, і ми з ним дуже довго розмовляли. У мене виникали такі жінки питання, як і у вас. Що це було? І він мені відверто сказав, що журналісти просто набрехали. Що він говорив із цими російськими інтерв'юерами про одне, а вони видали все зовсім по-іншому. Він би ніколи не повернувся до Росії і не працював там. Луческу також казав їм, що Росія - це агресор. Просто там дали те, що зручно. А що незручно – ні. Я запитав Луческу, а навіщо було взагалі спілкуватися з російськими журналістами? Він сказав, що більше ніколи не розмовлятиме з ними.


Після всього цього я говорив ще й із Ігорем Суркісом. Він сказав, що для нього це був шок. Вони завжди спілкувалися з Луческу, і Мірча завжди казав, що Росія – це агресор, і війна – це неправильно. Це інтерв'ю трохи наклало тінь на Луческу. Але треба віддати належне – він одразу вийшов і видав свою позицію. Що це вся брехня.

"У мене виникали такі жінки питання, як і у вас."