13 листопада 2023 09:52

"Мудрик завжди грає нижче середнього рівня, тоді як Стерлінг розриває": Михайло отримав вирок від фанів "Челсі"

Михайло Мудрик розпочав поєдинок проти Манчестер Сіті (4:4) з лави для запасних. На 64-й хвилині українець вийшов на поле, але не зміг відзначитися результативними діями.


Фанати Челсі по-різному оцінили гру нашого співвітчизника проти команди Хосепа Гвардіоли. Частина їх не вражена виступом українського вінгера.


Mikechigo: «Досі не вражений Мудриком!».


SweatzCFC: «Що відбувається з Мудриком, коли Стерлінг у такій формі, як зараз? Мудрик, який виходить з лави запасних, завжди грає нижче середнього рівня, тоді як Стерлінг розриває».


MykhayloStan: «Перший дотик Мудрика з лави запасних був класним, я думав, що він буде нереальним, але, на жаль, він більше нічого не зробив».


Isimiyake5: «Мудрик завжди виглядає розгубленим, коли виходить на поле у складі Челсі, ніби не розуміє, що відбувається у грі».


Але інша половина вважає, що Мудрик скоро стане найкращим у світі.


LIMOHWEST: «Мудрик додав до гри ще одну родзинку».


Boludontcare: «Мудрик рано чи пізно стане найкращим вінгером світу».


Cyberkraze: «Мудрику ще багато чому треба навчитися у футболі... Але природний талант цього хлопця дуже скоро побачить АПЛ».


Після нічиєї з Манчестер Сіті в активі Челсі наразі є 16 очок. Сині посідають десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.


В наступному турі команда Маурісіо Почеттіно зіграє на виїзді проти Ньюкасла. Поєдинок відбудеться 25 листопада. Початок гри о 17:00.


Михайло Мудрик в поточному сезоні провів за Челсі десять поєдинків в усіх офіційних турнірах та забив два голи.


Transfermarkt оцінює Мудрика в 45 мільйонів євро.