12 листопада 2023 08:40

Захисник МЮ Ліндельоф: "Ми хочемо забивати більше голів, і це наступний крок"

Захисник «Манчестер Юнайтед» Віктор Ліндельоф прокоментував перемогу в матчі 12-го туру чемпіонату Англії з «Лутон Таун» (1:0). Футболіст став автором переможного голу.


«Ми хочемо забивати більше голів і це наступний крок для нас. Зараз найважливіше — це три очки та результат. Ми повинні продовжувати йти вперед, продовжувати працювати і бачити, і, сподіваюся, ми зможемо забивати голи, закривати гру та не створювати собі труднощів. Але це крок за кроком.

Ми грали не на найвищому рівні та знаємо це. Необхідно просто продовжувати старанно працювати. Ми на п'ять очок відстаємо від першої четвірки, і це показує, що навіть якщо ми граємо не на найвищому рівні, ми все одно можемо досягти результату.

Забивати гол завжди по-особливому приємно - я не так багато забиваю. Забити переможний м'яч біля трибуни "Стретфорд Енд" - це особливе почуття, і я відчув це сьогодні. Я побачив, як м'яч упав, і подумав: «Просто спробуй вдарити по ньому досить сильно і досить високо». Думаю, це був добрий гол.

Після забитого голу ми трохи опустилися, але, як я вже сказав, три очки були найважливішими», — наводить слова Лінделефа офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».