11 листопада 2023 23:25

Батько Луїса Діаса розповів про те, що пережив у полоні

Батько гравця "Ліверпуля" Луїса Діаса Луїс Мануель Діас розповів, що пережив у 13-денному полоні.


"Я досі не можу зрозуміти, у чому причина мого викрадення. Вони говорили, що в мене немає ні з ким проблем. Мене всі знають! Я боєць, трудівник, людина зусиль, жертовності, віри, надії і прекрасного майбутнього. Для мого викрадення немає причин, я не знаю, навіщо вони це зробили.


Було багато їзди, досить важко, багато гір, багато дощу, занадто багато всього складного. Я не міг спати спокійно, це було дуже важко, майже 12 днів без сну. Я не почувався комфортно. Перші два-три дні я страждав через відсутність їжі, а також у нас не було постійного місця.


Чи планую я покинути Колумбію? Я прагну залишитися у своєму місті, тому що в моєму місті в мене вся моя сім'я. У мене поховані мій батько, моя мати і частина родичів... усі вони перебувають у Барранкасі. Уряд дав мені сильну і величезну підтримку. Я вірю, що служба безпеки дозволить мені опинитися в Барранкасі.


Що мені сказали рятувальники? Що я маю бути спокійним, що зі мною нічого не трапиться. Адже вони знають, що я скромна й улюблена людина у своєму місті через роботу, яку я роблю. А також те, що збираються зробити все можливе, щоб я швидше був вільний", - цитує Діаса Marca.