11 листопада 2023 10:30

"Складне випробування для Шовковського". Журналіст поділився очікуваннями від першого матчу "Динамо" після відставки Луческу

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Кривбас» – «Динамо» Київ.


- Складне випробування для Олександра Шовковського. Нинішній «Кривбас» Юрія Вернидуба недарма в лідерах, вдома грає особливо впевнено. Але будь-яка зміна тренера має йти на користь команді саме в емоційній складовій, може додати впевненості.

«Кривбас» дуже багато сил витратив у матчі проти «Полісся» (1:1), але в кінці мав шанс навіть виграти цю гру. Команда ставить перед собою серйозні амбіції, на дистанції буде намагатися їх досягти в чемпіонаті.


Тут потрібно дивитися, як команди побудують гру. Загалом «Динамо» має бути зручно грати проти «Кривбаса». Багато футболістів киян захочуть себе проявити перед Шовковським – повинна бути додаткова мотивація саме в «Динамо». Ну і Владислав Ванат повертається після дискваліфікації, може підсилити напад гостей.


Не буду ставити на результат, але передбачаю обмін голами у Кривому Розі. Також ризикованіший варіант спробую із призначенням пенальті в матчі.