9 листопада 2023 17:43

FA може дискваліфікувати Стерлінга за те, що він кинув предмет у вболівальників на трибунах під час матчу з "Тоттенхемом"

Вінгер «Челсі» Рахім Стерлінг може здобути дискваліфікацію, повідомляє Evening Standard.


Футбольна асоціація Англії (FA) проводить розслідування епізоду, який відбувся у матчі АПЛ "Тоттенхем" - "Челсі" 6 листопада. Під час гри один із уболівальників кинув у гравця «синіх» Коула Палмера предмет, який потрапив йому в ногу.


Це сталося після того, як півзахисник зрівняв рахунок із пенальті. Коли футболісти Челсі поверталися на свою половину поля, щоб продовжити гру, Стерлінг підняв цей предмет і кинув його назад на натовп на трибуні.


Спочатку інцидент не був помічений офіційними особами матчу, проте ролик із цією дією з'явився у соціальних мережах.


Футбольна асоціація Англії розглядає цей епізод, щоб визначити, чи потрібно застосовувати санкції щодо гравця.


Раніше FA вже дискаліфікувала футболістів за такі дії. У 2022 році форвард "Тоттенхема" Рішарлісон був дискваліфікований на 1 матч за те, що кинув запалений фаєр назад на трибуну. 2008-го Дідьє Дрогба було відсторонено на 3 матчі після того, як кинув монету у вболівальників «Бернлі».

У неділю "Челсі" в рамках АПЛ зустрінеться з "Манчестер Сіті", але будь-які санкції, якщо і будуть застосовані до Стерлінга, то вже після паузи на матчі збірних.